Müller Riso Vegan. Premiul “Cel mai bun produs nou”. Dietele vegane pot fi delicioase

“Müller Riso Vegan Ciocolată”  a fos desemnat cel mai bun produs nou din categoria dulciuri, la Gala Premiilor Piața.

Titlul primit în cadrul evenimentului din 24 noiembrie, care recunoaște cei mai buni jucători în FMCG și Food Retail, schimbă astfel o paradigmă de consum, demonstrând că dietele vegane sau flexitariene pot fi delicioase atunci când nu există compromis în ceea ce privește gustul.

Produsul realizat exclusiv din ingrediente vegane, având la bază lapte de cocos, a câștigat gusturile consumatorilor în anul 2022. Müller Riso Vegan Ciocolată a primit trofeul câștigător la categoria dulciuri, împreună cu titlul de cel mai bun produs nou al categoriei. În plus, compania s-a bucurat și de alte două nominalizări în cadrul competiției, la Secțiunea Brand, categoria produse lactate și la Secțiunea Promoție, în cadrul aceleiași categorii.

Astfel, odată cu distincția primită, Müller își consolidează poziția în piață, fiind o companie inovatoare care răspunde noilor nevoi de consum, prin produse ce satisfac chiar și cele mai pretențioase gusturi. Gama de produse vegane, lansată în anul 2021, păstrează calitatea premium a ingredientelor, împreună cu über-gustul de neegalat în categoria de lactate.

“Când am lansat Müller Vegan am știut că trebuie să surprindem piața cu o gamă de nota 10, care să schimbe percepția consumatorilor în ceea ce privește dietele vegane. Totodată, ne-am dorit să oferim clienților vegani și flexitarieni un produs premium, care nu face niciun compromis când vine vorba de ingrediente, și mai ales de gust. La numai un an de la lansare, am demonstrat că poți ieși din tiparele convenționale, într-o industrie etichetată ca fiind fără gust. Premiul primit ne onorează și ne încurajează să ne continuăm misiunea de a dovedi că un produs vegan poate fi cel puțin la fel de gustos ca unul convențional.  În gama Müller Vegan avem deja un portofoliu divers. Alături de Müller Riso avem două variante de budincă, precum și un mousse cu ciocolată belgiană. În prezent, eforturile noastre se concentrează pe dezvoltarea portofoliului cu alte noi produse și sortimente și vom reveni cu câteva surprize cât de curând.“, a declarat Yoav Bar, CEO Müller Dairy România.

Portofoliul Müller Vegan include mai multe produse, în diverse game. Alături de Müller Riso Vegan Ciocolată, consumatorii se pot răsfăța cu încă trei sortimente de budincă delicioasă din orez si lapte de cocos: Müller Riso Vegan Vanilie, Müller Riso Vegan Zmeură și Müller Riso Vegan Mango-Maracuja. Gamei Müller Riso Vegan i se alătură alte trei deserturi über-delicioase: Müller Vegan Budincă cu Ciocolată, Müller Vegan Budincă cu Vanilie și Müller Vegan Mousse cu Ciocolată belgiană. Toate aceste produse păstrează calitatea premium a ingredientelor și satisfac pofta de dulce în orice moment al zilei.