“5 to go” devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în România

Prin demararea unui parteneriat cu Frank Buna, 5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory, aducând în România cea mai modernă tehnologie de obținere a cremei de lapte și oferind antreprenorilor o soluție inovatoare pentru eficientizarea afacerilor lor HoReCa. Cu ajutorul unei tehnologii patentate, aparatul Latte Art Factory transformă în artă prepararea cremei de lapte cu textură și aromă perfecte, lucru care se traduce nu doar printr-o experiență a gustului îmbunătățită pentru clienți, ci și printr-o creștere a productivității în cafenele cu 30%. 

În acest moment, aparatul se află deja în 15 locații 5 to go din țară, a fost implementat și în rețeaua Chocolat și este accesibil, prin intermediul 5 to go, pentru întreaga industrie HoReCa din România, restaurante, baruri sau cafenele.

Cu Latte Art Factory, aceeași echipă dintr-o locație HoReCa poate să vândă cu 30% mai multe produse pe bază de lapte în același interval de timp. Aparatul prepară atât lapte cald, cât și rece, este potrivit pentru orice tip de lapte, inclusiv vegetal și dispune de un display intuitiv pentru alegerea băuturilor preparate. Totodată, produsul este unul sustenabil – pierderea de lapte se reduce cu până la 20% – și permite respectarea standardelor HACCP, prin igienizarea zilnică rapidă. Un avantaj semnificativ pentru 5 to go este scurtarea termenului de training al angajaților  de la 7 la 2 zile, cât și fidelizarea clienților, datorită îmbunătățirii constante a calității produselor.

Evoluția spectaculoasă 5 to go în România și în Europa se traduce prin 400 de magazine deschise în țară,  o cotă de piață de 49% și prezența internațională sporită, cu operațiuni în Franța, Belgia, Marea Britanie și Ungaria și vizarea de noi piețe importante.

Această expansiune rapidă se reflectă în mod firesc și prin așteptări mai mari ale consumatorilor în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor, iar când vine vorba de volume mari, Latte Art Factory oferă soluția perfectă, permițând prepararea de băuturi mai eficient și semnificativ mai rapid, fără a compromite calitatea, textura sau aroma. 

Datorită automatizării complete, chiar și personalul de nivel începător poate prepara toate tipurile de băuturi de cafea fără cusur, ca un profesionist. 

Parteneriatul 5 to go cu Frank Buna este unul promițător în primul rând datorită valorilor comune împărtășite cele două companii: 5 to go înseamnă gust, profesionalism, rapiditate, diversitate și ambiția de a fi cei mai buni, iar Frank Buna s-a impus ca lider al industriei, continuând să revoluționeze sectorul în continuă schimbare al cafelei cu aparatele sale inovatoare. 

Latte art factory este, astfel, un nou element care contribuie la îndeplinirea promisiunii 5 to go de a livra fiecărui client cafeaua perfectă, servicii rapide și produse variate, dar și de a oferi antreprenorilor soluții inovatoare pentru eficientizarea afacerilor lor.