Cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre noua Honda Civic e:HEV

Producatorii japonezi au lansat, de-a lungul timpului, o multitudine de mașini compacte și accesibile care au devenit cunoscute și apreciate în toată lumea.
Dintre toate țările din afara continentului european, mărcile nipone au fost, pentru o bună perioadă de timp, o amenințare pentru dominația constructorilor europeni, în special în segmentele mici.
Aici putem înșira mai multe modele celebre venite din Țara Soarelui Răsare.

Chiar și așa, putem spune că niciunul dintre modelele înșirate mai sus nu a fost atât de admirat și de apreciat de publicul larg, tânăr sau matur, precum Honda Civic.

Compacta japoneză a împlinit 50 de ani de existență în 2022. Încă de la începuturile sale, Honda Civic a luat cu asalt piețele auto din Japonia, Asia, Europa și chiar din America de Nord. De-a lungul celor 11 generații, ingredientele succesului au rămas aceleași: preț competitiv, echipament generos, design curajos, motoare fiabile.

Actuala iterație a noului Civic a fost lansată, în premieră, în 2021, pe piața din Statele Unite. În primăvara acestui an, noul Civic e:HEV a ajuns și în Europa, unde este oferit exclusiv cu un motor hibrid, o premieră pentru Civic. Cu această ocazie, am scos în evidență 5 lucruri esențiale pe care trebuie să le cunoști despre noul model.

1. UN DESIGN MAI CUMINTE

2. MATERIALE MAI UȘOARE ȘI DINAMICĂ SUPERIOARĂ

3. CIVIC DEVINE HIBRID

4. PREȚURI DE LA 32.990 DE EURO ÎN ROMÂNIA

5. SIGURANȚĂ DE 5 STELE