Bona care a călătorit cu familii de miliardari. Cele mai bizare situații prin care a trecut

Kathrin Lord, autoarea britanică de cărți pentru copii și bonă, a petrecut anterior mulți ani călătorind prin lume cu familii de miliardari, relatează Business Insider.
Kathryn Lord a împărtășit cele mai ciudate momente pe care le-a trăit FOTO Business Insider
Kathryn Lord a împărtășit cele mai ciudate momente pe care le-a trăit

În anul 2019, Lord a publicat „Cărțile nu înseamnă doar lectură” și „Mai multe despre organizare”, care a fost publicată în anul 2022. Ea a afirmat pentru publicația americană că ambele cărți au fost recunoscute de regretata regină Elisabeta a II-a și de Prințesa de Wales.

Bona este considerată o specialistă în îngrijirea copiilor, având o diplomă de master în educație la Universitatea Durham. Aceasta ține des ateliere pe această temă.

Aceasta a afirmat că în prezent lucrează ca bonă cu normă parțială, însă a lucrat și cu normă întreagă, pentru mai mulți clienți miliardari.

Kathryn Lord a afirmat că a călătorit adesea și a zburat la clasa întâi spre diferite reședințe. Unele dintre aceste locuri de muncă au fost pe termen lung, iar la una din familii a fost angajată timp de circa doi ani și jumătate. Aceștia dețineau reședințe în întreaga lume.

Altele au fost pe termen scurt, printre care se numără și o perioadă de două săptămâni pe o navă de croazieră în jurul Europei de Nord. Aceasta a declarat că a vizitat Africa de Sud, Italia, Maldive, diverse insule îndepărtate și multe alte locații când lucra pentru aceste familii.

Ea a împărtășit unele din momentele cele mai deosebite pe care le-a trăit în calitate de bonă.

Un părinte i-a oferit cardul de credit și i-a solicitat să nu refuze nimic copilului

Lord a afirmat că un client pentru care a lucrat în urmă cu circa 14 ani i-a oferit cardul de credit, care era doar pentru copil, și i-a spus „că nu-i este permis să spună nu” la niciuna din dorințele acestuia.

Nu i-am dat orice a cerut, deși banii nu erau o problemă pentru ei”, a declarat ea.

O familie avea bucătar și o maseuză

Bucătarul era disponibil 24 de ore pe zi și familia îl trezea chiar și în mijlocul nopții pentru a găti. Aveau, totodată, și o maseuză care locuia în apropiere.

Trebuia să se obișnuiască să fie servită de majordomi

Lord a afirmat că în unele dintre aceste vacanțe în care a fost cu clienții săi a fost servită de majordomi, lucru cu care s-a obișnuit cu greu.

A fost un pic ciudat pentru mine, pentru că, evident, eram acolo pentru a avea grijă de copii, dar mi se spunea să stau jos și să fiu servită, iar mie nu prea îmi place să fiu servită“, a declarat ea.

Privind în urmă, femeia a spus că ar schimba un singur lucru. Cu toate că i-a plăcut să lucreze cu familii înstărite, ea ar vrea să i se recunoască valoarea propriului timp.

Timpul meu este totuși valoros. Cred că unele familii, nu toate, au profitat exagerat de timpul și amabilitatea mea. Dar cu altele am simțit că nu aș putea să spun nu, așa că făceam ore multe. Asta duce la oboseală și nu-ți poți face treaba cum trebuie. În cele din urmă eram totuși acolo pentru copii și nu-i puteam ajuta în cel mai bun mod posibil”, a declarat aceasta.