Un zbor de coșmar din cauza unui copil neastâmpărat. „Sălbatic timp de 8 ore” VIDEO

Zborul de 8 ore cu avionul a devenit unul de coșmar pentru mai mulți pasageri, din cauza unui copil care nu s-a oprit din obrăznicii, pe toată durata călătoriei, iar părinții nu au încercat să îl oprească.

 Întâmplarea a fost filmată de un pasager și postată online, obținând aproape 18.000 de vizualizări și aproape 2000 de opinii, în doar câteva ore.

„Când îți lași copilul să devină sălbatic în timpul unui zbor de 8 ore”, a scris autorul videoclipului pe Reddit.

Într-un videoclip de nouă secunde, copilul este văzut în picioare pe o masă rabatabilă, ținându-se de scaunul pasagerului din față în timp ce sare încontinuu.

FOTO Reddit
FOTO Reddit

Spre surprinderea internauților, pasagerul din față rămâne calm la agitația copilului.

În timp ce oamenii încearcă de obicei să fie înțelegători cu părinții care au de-a face cu copilul lor mic într-un zbor, mulți au considerat că acest lucru a mers prea departe.

„Suntem cu toții pentru apărarea părinților cu bebeluși/copii mici care plâng în avioane, dar acest lucru este complet inacceptabil”, a spus o persoană. E lipsa de educatie.

Copilul meu e o tornadă, dar nu l-aș lăsa să se poarte astfel în public și, mai ales, în timpul unui zbor“, a comentat un alt părinte.

Ce să faci într-o astfel de situație?

Secțiunea de comentarii a fost plină de sfaturi pentru persoanele care se află în situații similare.

„De obicei, am de-a face cu un pasager nepoliticos o dată sau de două ori pe an (zbor cu aproximativ 4-8 zboruri pe lună, în funcție de muncă). Atrageți atenția politicos o dată. În afară de asta, nu vă implicați, chemați însoțitorul de bord. Îi vor cere să se oprească, iar dacă refuză, de obicei, vă vor muta pe un loc superior, dacă este disponibil”, a scris un internaut.

Astfel de întâmplări au loc foarte des, un alt astfel de subiect care a ajuns viral a fost cel în care Henry Beasley, membru al trupei Balu Brigada din Noua Zeelandă, și-a filmat reacțiile în timp ce un copil țipa și a publicat videoclipul pe TikTok. El a solicitat internauților să-i „evalueze zborul de 29 de ore către Berlin”.

În clipul video au fost surprinse momentele când pe fundal se auzeau țipetele unui copil.