Abu Dhabi, cea mai apreciată destinație de vacanță pentru familie, din lume. Ce alte locuri mai sunt prețuite

Dacă ești părinte sau știi – ai doar organe senzoriale funcționale – probabil că nu este cea mai mare surpriză faptul că două dintre orașele Emiratelor Arabe Unite ocupă primele locuri într-un sondaj recent privind destinațiile de călătorie în lume pentru familii.

Amabilitatea personalului de serviciu, rata de criminalitate incredibil de scăzută și sentimentele asociate de siguranță, soluțiile smart city fac totul mai convenabil, potrivit whatson.ae.

Unde este cel mai bun loc pentru a merge pentru o vacanță în familie?

După o investigație amănunțită în 69 de orașe din întreaga lume a experților de la The Family Vacation Guide,  Abu Dhabi a iesit orașul numărul unu, urmat de Dubai pe locul doi. Restul destinațiilor au fost la distanță mare, cele două destinații din Emirate având un avans de 10% în fațâa competitorilor.

Cum au fost clasate orașele?

Ghidul de vacanță în familie a folosit o serie de factori clari pentru a putea întocmi clasamentul, cum ar fi siguranța, poluarea, vremea, accesibilitatea și numărul de atracții pentru familii. Dubai și Abu Dhabi au obținut scoruri în mod constant ridicate în toate categoriile.

Cine urmează în top

Lista completă o găsiți aici, dar dintr-o privire rapidă — Antalya din Turcia s-a clasat pe locul al treilea, Madrid pe locul al patrulea și Heraklion, pe insula grecească Creta, pe locul cinci.