Metrologia emoţiilor: cer senin şi soare la #apecurateasumate

Metrologia emoţiilor. In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim ca tu sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

Pe 20 mai, este  Ziua Mondiala a Metrologiei, ocazie tocmai buna pentru a discuta despre  cantitatea de apa din natura. Asadar, ne vom vedea pe 27 mai cu elevii Scolii Gimnaziale Petre Ghelmez, din Bucuresti, pentru a afla mai multe informatii despre transformarea si ciclul apei in natura. Ne hidratam corect si ne imprietenim si mai mult cu APA, sub toate formele ei!

Cum să fii un bun metrolog al emoţiilor?

Metrologii de serviciu” prezenti ne vor arata cum sa ne „masuram” si sa ne sporim lumina interioara, deci cum sa ne infrumusetam emotiile. Cum le recunoastem mai usor, atunci cand apar in interiorul nostru sau pe chipurile celor cu care interactionam si cum identificam nivelul si intensitatea lor. Emotiile sunt stari trecatoare. Ele vin si pleaca, sunt schimbatoare precum vremea de la … METEO! Ele isi urmeaza cursul in circuitul naturii exterioare si interioare: solid, lichid, gazos. Cald – rece, rece – cald.

Asa cum, pe întreaga planetă, apa este mereu in mișcare și transformare, evaporarea și condensarea, respectiv solidificarea și topirea alternând mereu, tot asa suntem si noi cu emotiile personale!

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare si exterioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).