Inovație în Eficiența Energetică: Nectaria Solar Introduce Panouri cu Eficiență de 23,6%, Un Record în Industrie”

Alba Iulia, România – Nectaria Solar, o companie preocupata de inovatie în domeniul energiei regenerabile, anunță lansarea panourilor solare monocristaline AIKO SOLAR, cu o eficiență impresionantă de 23,6% – cea mai mare disponibilă pe piață.

Panouri Solare AIKO SOLAR: Eficiență și Design Optimizat

Panourile monocristaline AIKO SOLAR se remarcă prin celulele lor N-TYPE de ultimă generație, oferind eficiență maximă în două dimensiuni practicabile: 1722x1134x30 mm (460 W) și 2278x1134x35 mm (610 W). Acestea sunt perfect adaptate pentru utilizare în spații rezidențiale sau comerciale, maximizând producția de energie chiar și în zone cu spațiu limitat.

Accesibilitate și Sustenabilitate

Cu prețuri pentru un sistem fotovoltaic complet, începând de la 580 euro fără T.V.A./KW pentru aplicații comerciale, Nectaria Solar oferă o combinație de accesibilitate și performanță de top, împreună cu o garanție de producție de 30 de ani.

Expertiză și Parteneriate Strategice

Colaborările cu Fronius, Huawei și SolPlanet reprezintă un angajament al Nectaria Solar pentru a furniza soluții fotovoltaice de cea mai bună calitate și servicii profesionale de instalare.

Contribuție la Educație și Dezvoltarea Profesională

Parteneriatul cu fundația Româno-Germană din Sibiu subliniază angajamentul Nectaria Solar față de formarea profesională a viitorilor specialiști în fotovoltaic și dezvoltarea talentelor în domeniul electricității.

Participare la Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023

Nectaria Solar, validată de AFM, extinde accesul la energie regenerabilă prin participarea la programul Casa Verde, oferind mai multor gospodării posibilitatea de a beneficia de energie verde. Ne gasiti in lista instalatorilor validati sub denumirea de Nectaria Proiect.

Concluzie

Alegând Nectaria Solar, clienții se bucură de inovații de ultimă oră în domeniul fotovoltaic, servicii de montaj de înaltă calitate și un parteneriat pentru un viitor mai verde și sustenabil.

Contact: Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre fotovoltaice, vizitați nectariasolar.ro sau contactați-ne pentru a discuta opțiunile dumneavoastră spre energia verde