Alexandrion Group, premiu special în cadrul Galei dedicate aniversării a 25 de ani de la înființarea Ziarului Financiar

Alexandrion Group a primit un premiu special în cadrul Galei dedicate aniversării a 25 de ani de la înființarea Ziarului Financiar.

“Am fost încântați și onorați să fim premiați de Ziarul Financiar pentru expansiunea internațională a afacerii, în special pentru curajul de a lansa în străinătate primul whisky single malt din România, Carpathian Single Malt Whisky, în cadrul Galei dedicate aniversării a 25 de ani de la înființare.

Această distincție reprezintă o recunoaștere a eforturilor susținute ale echipei Alexandrion Group pentru atingerea obiectivelor de expansiune globală și, în același timp, amplifică motivația și determinarea noastră de a continua această călătorie de cucerire a lumii.

Invitații prezenți la eveniment au putut savura unele dintre cele mai emblematice băuturi din portofoliul Alexandrion Group, printre care amintim Carpathian Single Malt Whisky, Brâncoveanu Vinars și vinul spumant Rhein Extra.

La gală au participat președintele Senatului, domnul Nicolae Ciucă, domnul prim-ministru al României, Marcel Ciolacu, precum și un număr mare de antreprenori și directori ai unor mari companii multinaționale.

Mulțumim, Ziarul Financiar și mulți ani de succes în continuare!”, se precizează pe pagina de Facebook Alexandrion Group.