Supervizorul WTA, Mihaela Testiban: Țiriac Foundation Trophy este cea mai bună ocazie dată jucatoarelor din România care doresc să urce în clasament

Supervizorul WTA, Mihaela Testiban, spune că turneul Țiriac Foundation Trophy este cea mai bună ocazie dată jucatoarelor din România care doresc să urce în clasament.

“Toata lumea cred că înțelege cât de benefic este pentru tenisul românesc să avem astfel de turnee. Țiriac Foundation Trophy, este cea mai bună ocazie dată jucătoarelor din România, care doresc să urce în clasament.

Și să aibă șansa de a juca în fața publicului din țara lor, de a putea crește și de a începe o carieră splendidă. Iar, pe de altă parte, jucătoarele deja consacrate au deosebita plăcere sa joace acasă.

Și prin prezența lor în turneu reușesc să atragă foarte mulți spectatori și o atmosferă deosebită în tribune”, a declarat Testiban.

Copiii de mingi, jucătoarele, oficialii, spectatorii și toți cei prezenți la “Tiriac Foundation Trophy” au putut degusta delicioasele produse Paula Pudding și pizza Ristorante de la Dr. Oetker de la standul special amenajat la Centrul Național de Tenis din București.

Dr. Oetker contribuie la buna organizare a competiției “Țiriac Foundation Trophy”, turneu WTA 125, organizat la CNT de către FR Tenis și transmis pe Digi Sport.