Filmul turneului și interviuri de la cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker

https://youtube.com/watch?v=HMYO1zBOEB0%3Ffeature%3Doembed
https://youtube.com/watch?v=s-fI49kGhT4%3Ffeature%3Doembed
https://youtube.com/watch?v=55Xe0w6Xa3I%3Ffeature%3Doembed
https://youtube.com/watch?v=ai8vLwIjwrY%3Ffeature%3Doembed

Ana Maria Cîmpan a câștigat cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker, după ce a învins-o în finală pe Natalia Dicu, scor 2/6, 6/2, 6/1.

Matei Tudor a a câștigat cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker, după ce l-a învins în finală pe Viktor Dobrescu, cu scorul 7/5, 6/2.

În proba de dublu, trofeul Dr. Oetker a fost câștigat de perechile Victor Dobrescu/ David Goldis, respectiv cuplul Natalia Dicu/ Natalia Dragomir, care a învins în finală dublul Sofia Stoica/ Katerina Petre, scor 7/5, 6/1.

„Cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker a fost un succes. Sportivii au dat dovadă de multă concentrare și de o rezistență de fier, mai ales în aceste zile caniculare”, a declarat directorul turneului, Gheorghe Borțan.

Peste 100 de sportivi au fost înscriși la cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker, la Tenis Club Curtea de Argeș.

Competiția se adresează sportivilor în vârstă de 12 ani – simplu și dublu, băieți și fete.

Directorul Turneului a fost Gheorghe Borțan, iar arbitrul delegat a fost Iordache Giban.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/trofeuldroetker, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Stars, se regăsesc știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Organizatorul Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker a fost Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial: Dr. Oetker Romania.

Sponsorul principal al ediţiei 2023 a fost Dr. Oetker România.

Sponsori ai turneului: Euro Tehno Group şi Macromex. Parteneri media sunt Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres şi Ziarul Argeș Expres, în timp ce promotorul turneului este Harmony Advertising.