Perechea Ehrenschneider/ Folliot a câștigat Vitality Open Tour, după ce a învins dublul Filip/Vanță

Perechea Nino Ehrenschneider (Germania)/ Quentin Folliot (Franța) a câștigat cea de a X-a ediție a Vitality Open Tour, după ce a învins, scor 6-3, 6-3, dublul Vladimir Filip/ Valentin Vanță.

“Cred ca am jucat un meci grozav. Nivelul nostru a fost din ce în ce mai bun, iar astăzi am jucat un meci foarte bun. Am avut un start bun spre finală.

Un pic de emoții, dar e normal si dupa primul tur am jucat destul de bine. Deci a fost un weekend grozav pentru noi.

Turneul a avut o organizare  foarte buna. Curtea de Argeș un oras frumos, cu multă istorie și ne-ar plăcea să revenim”, au declarat câștigătorii.

“Avem un an cu o dublă aniversare. În primul rând aniversăm 25 de ani de Dr. Oetker România și apoi 10 ani de Vitality Open Tour. Ne bucurăm că ducem în continuare acest turneu la cel mai înalt nivel.

Avem jucători din peste 15 țări și ne bucurăm că avem români în fazele finale. Ne-am pregătit foarte bine anul acesta la capitolul organizare, ca în fiecare an dealtfel.

La ediția aceasta am avut și sprijinul Consiliului Județean” a declarat Alex Schuster, unul dintre membrii boardului Dr. Oetker România.

“Ne bucură că și anul acesta am putut organiza două concursuri internaționale foarte importante pentru Tenis Club și Municipiul Curtea de Argeș.

Este vorba de Argeș Cup, rezervată juniorilor U 12 din cadrul Tennis Europe și Vitality Open Tour, competiție ITF, cu premii de 15.000 de dolari.

Ne-a bucurat că la cea de a X-a ediție au fost prezente la start 15 țări și aproximativ 70 de jucători.

Curtea de Argeș a devenit un punct de reper pe harta tenisului internațional prin evenimentele organizate timp de peste 13-14 ani.

Urmează să organizăm Circuitul Național Dr. Oetker, rezervat copiilor de 12 ani”, a declarat Gheorghe Borțan, Directorul Turneului Vitality Open Tour.

Finala de simplu, care va fi transmisă în direct de Digi Sport, se va disputa duminică, între Gabi Adrian Boitan și Radu Mihai Papoe.

Peste 80 de jucători din 15 de țări au concurat la cea de a X-a ediție a Vitality Open Tour, competiție din cadrul ITF World Tennis Tour.

La competiția care este dotată cu premii de 15.000 de dolari, ce se dispută la Tenis Club Curtea de Argeș, arbitrul principal a fost Andrei Bardan.

La acest turneu au concurat, în probele de simplu și de dublu, jucători din țări, printre care, Argentina, România, Danemarca, Bulgaria, Italia, Germania, Franța, Ecuador, Croația, Chile, Brazilia, Spania, SUA sau Rusia.

Organizatorul Vitality Open Tour 2023 este Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker Romania.

Pe site-ul Turneului – https://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Sponsori ai turneului sunt Euro Tehno Group şi Macromex, acțiunea fiind cofinanțată de Consiliul Județean Argeș.

Promotorul turneului este Harmony Advertising, iar parteneri media sunt Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres.