Peste 80 de jucători din 15 de țări vor concura la cea de a X-a ediție a Vitality Open Tour

Peste 80 de jucători din 15 de țări vor concura la cea de a X-a ediție a Vitality Open Tour, competiție din cadrul ITF World Tennis Tour.

Competiția, care dotată cu premii de 15.000 de dolari, se va disputa în perioada 5-13 august, la Tenis Club Curtea de Argeș. Arbitrul principal a fost desemnat Andrei Bardan.

La acest turneu concurează, în probele de simplu și de dublu, jucători din țări, printre care, Argentina, România, Danemarca, Bulgaria, Italia, Germania, Franța, Ecuador, Croația, Chile, Brazilia, Spania, SUA sau Rusia.

Organizatorul Vitality Open Tour 2021 este Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker Romania.

Pe site-ul Turneului – https://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Sponsori ai turneului sunt Euro Tehno Group şi Macromex, acțiunea fiind cofinanțată de Consiliul Județean Argeș.

Promotorul turneului este Harmony Advertising, iar parteneri media sunt Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres.