Carpathian Single Malt Whisky şi-a continuat călătoria în jurul României cu o nouă destinaţie: regiunea Banat

Carpathian Single Malt Whisky şi-a continuat călătoria în jurul României cu o nouă destinaţie: regiunea Banat, prilej pentru a sărbători şi a puncta cele mai importante realizări pe care le-a avut în primul an de la dezvăluire.

Dr. Nawaf Salameh, Preşedintele Fondator Alexandrion Group, a spus: „Banatul este o regiune cu mulţi pasionaţi de whisky, care au crezut în potenţialul acestui proiect şi au fost alături de noi de la început, dar, în acelaşi timp, aici sunt şi mulţi oameni deschişi să încerce un produs inovator, care a primit deja foarte multe aprecieri.

Este o regiune în care avem o prezenţă puternică pe care continuăm să o dezvoltăm şi m-am bucurat că am putut aduce în capitala europeană a culturii un produs care a devenit un reper cultural pentru România, la doar un an de când a fost dezvăluit.

Îi mulţumesc directorului general al companiei noastre regionale, Alexandrion Wines & Spirits Banat, Ayoub Fouzi, pentru eforturi şi faptul că a facut o prioritate din a comunica foarte bine pe toate canalele elementele de unicitate şi valoarea pe care o aduce acest whisky ţării noastre şi categoriei din care face parte.

Le mulţumesc tuturor celor care şi-au dorit să aibă gama Carpathian Single Malt în locaţiile lor, susţinătorilor noştri din regiunea Banat şi oaspeţilor care au participat la eveniment şi ne-au oferit feedack preţios pentru următoarele etape de dezvoltare„.

Evenimentul s-a desfăşurat într-un cadru care, prin elementele de decor, a evocat identitatea vizuală, originile şi sursele de inspiraţie pentru Carpathian Single Malt Whisky: natura şi Munţii Carpaţi.