Păsări şi Arbori. Săptămana lunii cu #focustogreenecolife

Prietenii autentici ai păsărilor şi arborilor armonizează visul interior cu mediul!

Actiunile de informare si de constientizare asupra mediului cu ocazia zilelor dedicate Păsărilor şi Arborilor (a doua săptămana a lunii mai) continua in cadrul evenimentul “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei.

Cele două zile de vârf ale Zilei Mondiale a Păsărilor Migratoare din 2023 sunt 13 mai și 14 octombrie, reflectând natura ciclică a migrației păsărilor cu perioade variate de migrație în emisferele nordice și sudice.

Evenimentele proiectului “Focus to Green-Eco-life” iti aduc informatii interesante despre „lumea verde” care sustine viata pe Pământ.

Ne reintalnim si anul acesta cu copiii Gradinitei nr. 23, din Bucuresti. Luni, pe data de 15 mai, vom afla impreuna mai multe despre viata pasarilor migratoare, despre rolul apei in supravietuirea lor si vom folosi desenul si materialele reciclabile pentru a fi creativi.

„Taina verde a Păsărilor şi Arborilor” le dezvaluie copiilor mai multe detalii despre contributia acestor elemente ale naturii asupra vietii noastre si despre ce putem face noi ca sa le protejam.

„Fiecare copil isi deseneza propriul sau ecosistem, cu arbori si pasari, colorate asa cum le vede el. Cand armonizezi imaginea interioara cu ceea ce este in mediul exterior, atunci actionezi in directia potrivita, care va sustine viziunea ta.” – terapeut Ileana Vladut.

Educatia verde este pentru noi toti o responsabilitate. “Nu vom salva tot ce ne-ar plăcea să salvăm, dar vom salva mai mult decât dacă n-am fi încercat deloc.” – Sir Peter Scott.

Desi actiunile noastre constiente pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.

Ne dorim ca si tu sa fii mereu informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, de grija pentru reciclarea sustenabila si pastrarea curateniei elementelor ce sustin viata pe Pamant.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).