F1 – Red Bull prezintă o grafică specială nouă pentru etapa de la Miami

Formula 1 se pregătește pentru a 5-a etapă a sezonului 2023, care va avea loc la Miami. Cu ocazia acestui eveniment, Red Bull tocmai a dezvăluit o grafică specială nouă pentru monopostul său RB19. Ceea ce face noua grafică să fie cu totul specială este faptul că aceasta a fost creată de către Martina Andriano, o studentă în design grafic și fană a echipei austriece.

Astfel, noua grafică încorporează dungi speciale vopsite în roz, albastru deschis și mov, culori care să imite peisajul tipic al celui mai faimos oraș din statul Florida. Dungile sunt vizibile în părțile laterale ale monopostului RB19, precum și în unele zone ale eleronului.

Înainte de Marele Premiu de la Miami, Red Bull a organizat un concurs destinat fanilor echipei pentru a crea grafica specială pentru cursă. Peste 1000 de fani au propus schițe cu noua grafică pentru monopostul echipei campioane mondiale, iar design-ul câștigător a fost ales de către un juriu format din Christian Horner, șeful echipei austriece, precum și din reprezentanți ai sponsorului titular al echipei, Oracle.

Marele Premiu de la Miami va avea loc în acest sfârșit de săptămână. Cursa este programată în 7 mai, iar aceasta va începe la ora 22.30, ora României.