Ziua favorită #apecurateasumate este Ziua mondială a creativităţii şi inovaţiei

Pe 21 aprilie aniversăm, pentru a sasea oară, Ziua mondială a creativităţii şi inovaţiei, cu scopul de a sublinia importanţa pe care creativitatea şi inovarea o au pentru numeroase aspecte ale dezvoltării şi bunăstării umane.

Ziua a fost aleasă la şase zile de la data naşterii celui mai de seamă reprezentant al Renaşterii italiene din perioada de apogeu a acesteia, Leonardo da Vinci (15 aprilie 1452) şi cu o zi înaintea Zilei Planetei Pământ.

Fie la nivel individual, fie la nivel colectiv, creativitatea şi inovarea sunt considerate „adevărata bogăţie a popoarelor”.

Vineri, 21 aprilie, in cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne vom intalni cu copiii de la Gradinita nr. 23, din sectorul 2, Bucuresti. Prin joc si culoare  ne vom pune creativitatea si emotiile pozitive in miscare, pentru a aduce la suprafata inspiratia ce naste inovare.

ONU a declarat 2023 Anul International al Dialogului, ca Garantie a Pacii.

Atunci cand dialogam, putem afla ceva inedit. In orice zi a anului există cel puţin o sărbătoare demnă de atenţie, ce oferă un motiv în plus de amuzament, dar şi de sporire a gradului de conştientizare. Aşadar, ziua de astăzi cu unele dintre sărbătorile ei, ar putea fi ziua preferată a multora dintre noi.

Astăzi este ziua mea favorită #apecurateasumate!  Spune-ne si tu, ce zi favorită ai?

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro). Detalii pe blogul proiectului #apecurateasumate.