Todd Boehly a demarat deja negocierile; a ales următorul antrenor al lui Chelsea!

Chelsea l-a demis pe Graham Potter din cauza rezultatelor modeste din cauza rezultatelor modeste ale echipei din campionat.

Interimatul pe banca lui Chelsea va fi asigurat de spaniolul Bruno Saltor (42 de ani), care a lucrat în staff-ul lui Potter în cele 31 de meciuri strânse pe banca grupării londoneze, dar și la Brighton, între 2019 și 2022.

Nagelsmann, favorit să fie antrenorul lui Chelsea

Favorit pentru a prelua postul lăsat liber de Potter este Julian Nagelsmann (35 de ani), antrenorul care s-a despărțit de Bayern Munchen în urmă cu mai bine de o săptămână, susține jurnalistul Fabrizio Romano.

Au existat deja discuții cu antrenorul german în ultima perioadă, astfel că ar urma ca cele două părți să ia o decizie în următoarele zile.

Nagelsmann a preluat-o pe Bayern Munchen în 2021 și a strâns 84 de meciuri pe banca grupării bavareze. În cariera sa le-a mai pregătit pe Hoffenheim și pe RB Leipzig, cu care a avut rezultate notabile.

Chelsea, pe locul 11 în Premier League

Graham Potter lasă pe Chelsea pe locul 11, cu 38 de puncte, la 12 puncte distanță de ultimul loc care asigură participarea în sezonul următor de Champions League. Parcursul din campionat este dezamăgitor pentru conducerea clubului, având în vedere că s-au investit peste 600 de milioane de euro în transferuri, atât în vară, cât și în perioada de mercato din iarnă.

Pentru Chelsea urmează duelul cu Liverpool de pe teren propriu, apoi deplasarea de la Wolverhampton și primul meci din sferturile Champions League, cu Real Madrid, pe ”Bernabeu”.