3 ani în jurul lumii pe un vas de croazieră. Cât costă călătoria ce începe în noiembrie 2023

Life at Sea Cruises a deschis rezervările pentru călătoria sa de trei ani pe vasul MV Gemini, care pleacă din Istanbul la 1 noiembrie.MV Gemini are nevoie de trei ani pentru a călători în jurul lumii FOTO: Facebook

MV Gemini are nevoie de trei ani pentru a călători în jurul lumii FOTO: Facebook

O companie  lansează o croazieră de trei ani, de 130.000 de mile, pentru cei care vor să evadeze din viața de zi cu zi, la un preț relativ accesibil de 30.000 de dolari de persoană pe an, scrie edition.cnn.com.

Compania Life at Sea Cruises promite să bifeze 375 de porturi din întreaga lume, vizitând 135 de țări și toate cele șapte continente. Nava va parcurge mai mult de 130.000 de mile în cei trei ani, vizitând obiective turistice emblematice, de la statuia Christ the Redeemer din Rio de Janeiro și Taj Mahal din India, la Chichen Itza din Mexic, piramidele din Giza, Machu Picchu și Marele Zid Chinezesc.

Se înscriu chiar și excursii la 103 “insule tropicale“. Din aceste 375 de porturi, 208 vor fi escale de noapte, ceea ce vă oferă timp suplimentar la destinație.

Compania este o divizie a Miray Cruises, care în prezent are nava MV Gemini care face croaziere în Turcia și Grecia. Compania are o istorie de 30 de ani în industria croazierelor. Nava MV Gemini va fi revizuită pentru această călătorie.

Are 400 de cabine, cu o capacitate de până la 1.074 de pasageri.

Având în vedere natura călătoriei, pe lângă facilitățile tradiționale ale navelor de croazieră, restaurantele și divertismentul, Gemini va fi dotat și cu facilități de lucru la distanță. Compania promite un centru de afaceri la scară largă, complet cu săli de ședință, 14 birouri, o bibliotecă de afaceri și un lounge, probabil pentru pauzele de cafea de la mijlocul turei. Accesul este gratuit.FOTO: Facebook/Life at Sea Cruise

FOTO: Facebook/Life at Sea Cruise

Va exista, de asemenea, un spital deschis non-stop, cu vizite medicale gratuite. De asemenea, compania avansează posibilitatea de a primi “beneficii fiscale suplimentare atunci când se lucrează ca rezident internațional la bordul navei”.

“Profesioniștii au nevoie de conectivitate, de dotările potrivite și de funcționalitatea necesară pentru a-și desfășura activitatea”, a declarat Mikael Petterson, directorul general al Life at Sea Cruises. “Nu există nicio altă croazieră care să ofere acest tip de flexibilitate clienților săi.”

Cabinele variază de la cabine “Virtual Inside” de 130 de metri pătrați – care încep de la 29.999 de dolari de persoană pe an, ajungând la 179.994 de dolari pentru o călătorie de trei ani pentru două persoane – până la Balcony Suites, care au o dimensiune dublă și ajung până la 109.999 de dolari de persoană. Cea mai ieftină cabană în aer liber costă 36.999 de dolari de persoană.