”Se construiește echipă de Champions League?”

Doi portughezi, un francez și un olandez transferați de penultima clasată din Liga 3!

Rapid Brodoc a mai adus în această iarnă un sloven și un fotbalist din Finlanda, în speranța salvării de la retrogradare.

Aflată pe penultimul loc în clasamentul Seriei 1 din Liga 3, Rapid Brodoc are o campanie de transferuri spectaculoasă în această iarnă.

După ce clubul din județul Vaslui i-a transferat pe Sidikie Turay (”Olandezul zburător este primul străin care a semnat cu echipa noastră, devenind astfel primul stranier din istoria scurtă a clubului nostru”), fundaș stânga de 22 de ani format de NEC Nijmegen, și pe Matic Sever, mijlocaș lateral sloven în vârstă de 22 de ani, joi a anunțat noi achiziții din străinătate la echipă.

Preira Ambrosio, portughez adus din Croația

”#BINE_AI_VENIT, Preira AMBROSIO!

Are 22 de ani, este portughez și evoluează pe postul de mijlocaș central! El vine de la echipa croată de Liga 3, HNK Segesta Sisak.

Ambrosio a mai jucat în Germania, la Trebendofr, dar și în Slovacia, la Hradak.

Fernandes Baltazar, portughez adus din prima ligă din Gibraltar

#BINE_AI_VENIT, Fernandes BALTAZAR!

Este de naționalitate portugheză, are 23 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv.

Fotbalistul vine din Liga 1 din Gibraltar, unde a îmbrăcat tricoul echipei Mons Calpe SC, bifând 6 prezențe, în care a marcat două goluri.

Înainte de transferul în Gibraltar, Fernandes BALTAZAR a jucat în ligile inferioare din Anglia, la Benfield FC, Billingham, Ashington sau West Allot.

Terry Desrues, francez adus de la Belenenses din Portugalia

Terry Desrues este #oficial jucătorul nostru!

În vârstă de 21 de ani. Terry este născut în Franța, însă a făcut junioratul în Portugalia, evoluând la tineretul clubului Tondela, după care a îmbrăcat tricoul lui Belenenses, club ce activează în ligile inferioare lusitane.

La aproape 2 m înălțime, Terry se impune prin statură, dar și prin calitățile fotbalistice”, a anunțat Rapid Brodoc.

”Se construiește echipă de Champions League?”, a comentat unul dintre fanii echipei din Brodoc pe pagina oficială de Facebook a clubului.