Cadou inedit ce te va purta înapoi în timp. Ce oferi de Crăciun

O nouă modă se prefigurează în industria de cadouri: oferirea în dar a unui ziar sau a unei reviste vechi. Ideea prinde teren în mediul online.
Ziarul Adevărul de colecție Ziarul Adevărul de colecție Obiectele de îmbrăcăminte, parfumurile și florile sau cadourile sofisticate nu mai sunt considerate daruri de suflet. Un cadou care să te ducă cu gândul înapoi în timp este mai de suflet , iar cel care-l primește nu-l va uita niciodată. De câțiva ani, tot mai mulți aleg să dăruiască sărbătoritului o copie a unui ziar sau a unei reviste apărute în ziua în care s-a născut. De asemenea, astfel de cadouri pot fi făcute și cu ocazia altor evenimente marcante din viața  unui prieten drag: aniversarea căsătoriei, data când a apărut pe lume un copil, 8 martie, sărbătorile de iarnă sau orice altă zi importantă din viața unui om.
Cum arăta istoria României în revista comunistă pentru copii „Cutezătorii” jpeg
Conform unei pagini de Facebook, ziarele sunt originale și acoperă perioada 1866 – 2015. Pagina ziarului sau a revistei este apoi înrămată și livrată la data în care se dorește. Costul unui astfel de cadou ajunge la 100 de lei. Alți români merg mai departe. Astfel, un bucureștean, care a pornit afacerea „Cadouri de hârtie veche“, îți găsește publicațiile din ziua, luna sau anul în care ai venit